26
Σεπ

Βράβευση της ΜΑΘ ΑΕ ΑΟΤΑ ως Φορέα Υποδοχής Φοιτητών Πρακτικής Άσκησης

Το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης – Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης βράβευσε για το ακαδημαϊκό έτος 2020 – 2021, κατόπιν υποδείξεως του Τμήματος Μηχανικών Χωροταξίας και Ανάπτυξης-Πολυτεχνική Σχολή Α.Π.Θ, την ΜΑΘ ΑΕ ΑΟΤΑ ως Φορέα Υποδοχής και το στέλεχός της, Παρασκευή Ταράνη, αρχιτέκτονα μηχανικό, ως επόπτρια φοιτητών πρακτικής άσκησης.
Η Αναπτυξιακή Μείζονος Αστικής Θεσσαλονίκης δουλεύει για τα μεγάλα θέματα της πόλης σε πολλά επίπεδα, από το στρατηγικό έως το τεχνικό επίπεδο και το πεδίο εφαρμογής. Σε όλη αυτή την πολυεπίπεδη εργασία, η ΜΑΘ ΑΕ ΑΟΤΑ έχει πολλές φορές συνεργαστεί με πολλά Τμήματα και Σχολές του Α.Π.Θ. και κυρίως με το Τμήμα Μηχανικών Χωροταξίας και Ανάπτυξης-Πολυτεχνική Σχολή Α.Π.Θ.
Η ΜΑΘ ΑΕ ΑΟΤΑ είναι πάντα ανοικτή σε αυτή την ζωογόνο σχέση με το πανεπιστήμιο και τους νέους επιστήμονες. Οι φοιτητές Πρακτικής Άσκησης που έρχονται στην ΜΑΘ δεν κάνουν απλώς εκτελεστικές εργασίες, αλλά τους ζητείται η ουσιαστική τους συνεισφορά. Αποτελούν την φρέσκια, επιστημονική πνοή για την δουλειά της ΜΑΘ, αλλά και αντιστρόφως, οι φοιτητές έχουν τη δυνατότητα να ασχοληθούν με πραγματικά έργα της πόλης και της τοπικής διακυβέρνησης.