7
Ιούν

2η ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ “Cohousilience in a forward-looking EU”

Η ΜΑΘ ΑΕ ΑΟΤΑ ως εταίρος στο έργο “Cohousilience in a forward-looking EU”, παραβρέθηκε την περασμένη εβδομάδα (27-29 Μαΐου) στη δεύτερη επίσκεψη μελέτης του έργου που πραγματοποιήθηκε στο Παρίσι. Ο οργανισμός Caracol φιλοξένησε τους εταίρους του έργου από την Ιταλία (επικεφαλής εταίρος, Cooperativa FAI Padova και Cooperativa Sociale ATYPICA arl), την Ισπανία (Consorcio Andaluz de Impulso Social, CAIS), το Βέλγιο (Community Land Trust Bruxelles), την Πορτογαλία (Associacao Animam Viventem)και την Ελλάδα (ΜΑΘ ΑΕ ΑΟΤΑ), με σκοπό να μελετήσουν διαφορετικά μοντέλα συστέγασης, καθώς και να μάθουν και να επισκεφθούν το μοντέλο συστέγασης του Caracol.
Μια υπέροχη εμπειρία για την υπέροχη ομάδα του Cohousilience!
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Caracol για αυτή την ευκαιρία ανταλλαγής γνώσεων πάνω στη συστέγαση, καθώς και όλους τους συμμετέχοντες και συμμετέχουσες για τον ενθουσιασμό και την αφοσίωσή τους!
Περισσότερες φωτογραφίες και βίντεο από τις ενδιαφέρουσες δραστηριότητες που πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια αυτού του τριημέρου θα παρουσιαστούν στις επόμενες αναρτήσεις.
Η επόμενη επίσκεψη μελέτης θα πραγματοποιηθεί στις Βρυξέλλες και θα φιλοξενηθεί από τον εταίρο μας Community Land Trust Brussels (CLTB).