19
Σεπ

Πάμε Βρυξέλλες στο “Cohousilience in a Future-Going EU”

H ΜΑΘ ΑΕ ΑΟΤΑ συμμετείχε στην 3η Επίσκεψη Μελέτης στο έργο «Cohousilience in a future-going EU» στις Βρυξέλλες! Πολύ εμπνευσμένη δουλειά που λαμβάνει χώρα στις Βρυξέλλες!

Η τρίτη επίσκεψη μελέτης πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα (4-7 Σεπτεμβρίου 2024) στις Βρυξέλλες του Βελγίου. Το Community Land Trust Brussels (CLTB) φιλοξένησε όλους τους εταίρους του έργου από την Ιταλία, την Ισπανία, τη Γαλλία, την Πορτογαλία και την Ελλάδα για να μελετήσουν το μοντέλο του CLTB, καθώς και να διοργανώσουν “Στρογγυλή τράπεζα” για τέσσερις σημαντικές πτυχές του μοντέλου τους:

  1. Immo: Ανάπτυξη νέων έργων ακίνητης περιουσίας, διαχείριση περιουσιακών στοιχείων ακίνητης περιουσίας.
  2. Κοινότητα: Δια βίου μάθηση, κοινωνική συνοχή, δημιουργία κοινότητας εντός του οργανισμού και εντός των οικιστικών έργων.
  3. CLT+: Διάδοση και προώθηση του μοντέλου και του οράματος CLT, καινοτομία στο πλαίσιο του μοντέλου CLT.
  4. Υποστήριξη: Υποστήριξη της ομάδας, διαχείριση των μελών, πωλήσεις κατοικιών, διαχείριση κατοικιών, επικοινωνία

Θα θέλαμε να ευχαριστίσουμε τη Cltb για τη δημιουργία αυτής της ευκαιρίας και για την  ανταλλαγή γνώσεων σχετικά με τη συγκατοίκηση, καθώς και σε όλους τους συμμετέχοντες για τον ενθουσιασμό και τη αφοσίωσή τους! Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τον άλλο μας εταίρο από τις Βρυξέλλες, το Πανεπιστήμιο Odisee, για τη μεγάλη συμβολή του στην επίσκεψη.